„Mission: Impossible”, al optulea film din franciză, prevăzut pentru 2024, va fi ultimul cu Tom Cruise

Aventurile lui Ethan Hunt, super-spionul interpretat de Tom Cruise din 1996, se vor încheia odată cu „Mission: Impossible 8”. Potrivit informaţiilor revistei Variety, al optulea film din franciză, ale cărui filmări vor începe în Africa de Sud, va fi ultimul cu starul internaţional, relatează News.ro.

0
454

„Ideea este ca al şaptelea şi al optulea film să servească drept concluzie pentru personajul lui Ethan Hunt, ca un „rezultat” al seriei, aşa cum a descris o sursă apropiată proiectului”, potrivit revistei de specialitate.

Ambiţia cu aceste două filme care formează o poveste completă este să ofere cele mai nebuneşti cascadorii ale francizei în care Tom Cruise şi-a riscat viaţa de mai multe ori.

Variety a arătat şi că pandemia a făcut ca preţul celor două superproducţii să explodeze, filmate în decoruri reale prin toată lumea.

De mai multe ori amânată, „Mission Impossible 7” are un buget de 290 de milioane de dolari. Prin comparaţie, „Mission: Impossible – Fallout”, lansat în 2018, a costat 190 de milioane de dolari.

Lasă un răspuns