Teatrul Regina Maria din Oradea anunță un program bogat de reprezentații pentru prima lună a anului 2023. Trupa „Iosif Vulcan” începe spectacolele pe 8 ianuarie cu producția „Ultimii”, după un text de Mimi Brănescu, în regia Denisei Irina Vlad, în timp ce trupa „Arcadia” le va prezenta copiilor, pe 7 ianuarie, spectacolul „Cei trei purceluși”.

Tot în prima lună a anului 2023 pe scena mare a Teatrului Regina Maria se vor juca spectacole precum „Tartuffe”, „Colivia Nebunelor” (cea mai recentă producție a teatrului orădean), precum și „Scripcarul pe acoperiș”, care va fi jucat din nou după o pauză de câțiva ani. Premiera musicalului „Scripcarul pe acoperiș” a avut loc în 2011, când a marcat întoarcerea actorilor în clădirea renovată a teatrului din Oradea. Producția s-a bucurat de un mare succes.

De asemenea, pentru finalul lunii ianuarie, trupa „Iosif Vulcan” pregătește avanpremiera spectacolului „Ofertă atractivă”, de Anton Fink, în regia Elvirei Rîmbu.

În ceea ce privește programul din ianuarie al trupei Arcadia, acesta mai cuprinde reprezentanții ale spectacolelor „Crăiasa Zăpezii și Oglinda Fermecată” și „Capra cu trei iezi”.

Biletele pentru reprezentații se pot cumpăra de la agenția teatrului, precum și online, de pe platforma eventim.ro.

sursa :     /www.ebihoreanul.ro/

Lasă un răspuns