Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Vineri, Zack Snyder a anunțat că noua aventură SF Rebel Moon și-a încheiat, oficial, filmările. Producția, care va avea premiera pe Netflix, se trage dintr-o abordare „mai matură” la Star Wars pe care Snyder a reușit-o înainte de preluarea de către Disney a Lucasfilm în 2012. Producția la noul film a început în aprilie anul acesta, dar o dată pentru premieră nu a fost încă stabilită.

Filmul este primul proiect de anvergură anunțat în cadrul unui contract pe doi ani între Netflix și compania de producție a lui Snyder, The Stone Quarry Productions. „Mulțumesc tuturor celor care au filmat Rebel Moon”, anunța postarea lui Snyder. „Mă simt onorat de simțul vostru artistic, de dedicarea, de munca grea și de prietenia voastră. Fără voi, pur și simplu nu ar fi existat acest film. Deci, din nou, mulțumesc! Cu aceste cuvinte închei filmările!”

Ce este Rebel Moon?

Rebel Moon este plasat într-o pașnică colonie de la marginile galaxiei care se trezește ea însăși amenințată de către armatele tiranicului Regent Balisarius. Acesta o trimite pe o tânără cu un trecut misterios să caute războinici de pe planetele învecinate care să îi ajute să se lupte cu Tiranul.

mai mult la  :   /www.cinemagia.ro/

Lasă un răspuns